Verbouw / uitbouw.

Voor uw gevoel een nieuw huis zonder verhuizing?

U bent toe aan verandering, u wilt meer woonruimte maar u wilt niet verhuizen? Dan is het verbouwen van uw huis de oplossing. Het huis verbouwen is in de meeste gevallen een behoorlijke intensieve klus, die u niet vaak zult laten uitvoeren. Daarom is het belangrijk om de verbouwing goed voor te bereiden. Vragen als waarmee moet ik beginnen bij het opstellen van een plan van aanpak, ontwerpen tekeningen buitengevels van een uitbreiding, het maken van nieuwe doordachte indelingen, lichtinval, goed isoleren, uitbreiding elektra en verwarmingsinstallaties, kan deze muur wel opengebroken worden, moet ik hier een vergunning voor hebben enz. enz.

BeekBouw heeft veel ervaring op dit gebied en begeleid, verzorgt en adviseert u graag  met het opstellen van een goede “plan van aanpak” d.m.v.  het maken van ontwerp en plattegrond tekeningen waarin al uw verbouwwensen zijn opgenomen. Aan de hand van uw plan van aanpak maken wij geheel vrijblijvend een duidelijke offerte zodat u vooraf weet wat de investeringskosten zijn voor het realiseren van uw bouwwensen. Goede communicatie en vertrouwen in elkaar zijn voor ons heel belangrijk voor het realiseren van een geslaagde en prettige verbouwing.

Benieuwd naar de verbouw / uitbouw mogelijkheden van uw woning?

BEL 0182 – 50 93 95

Verbouw - uitbouw | BeekBouw
LInk naar:Verbouwing jaren ’70 woning Boskoop

Een complete metamorfose van een bungalow

De bungalow was gedateerd en had behoefte aan een eigentijdse opfrissing, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. De gehele begane grond van deze woning is aangepakt compleet met forse uitbouw. Tijdens de verbouwing zijn ook de vloer, gevels en het dak geïsoleerd voor een beter comfort en energiebesparing.