Interieur­bouw.

Interieurbouw is voor ons het “fijne timmerwerk” waar het gaat om de kleine details en vooral op de millimeter nauwkeurig maatwerk.

De materiaal keuzes, kleuren samenstelling en verhoudingen zijn ook heel bepalend voor het uiteindelijke mooie resultaat.  Wij begrijpen dat heel goed bij Beekbouw.

Interieurbouw geeft aan een ruimte vaak een andere beleving en veel meerwaarde. Het heeft een heel andere uitstraling, niet iets standaards wat je bij wijze op elke hoek van de straat kunt kopen. Onze opdrachtgevers geven aan dat ze er elke dag van kunnen genieten van het meubel of betimmering dat wij samen hebben ontworpen en voor haar hebben gerealiseerd.

In onze machinale werkplaats kunnen wij uw meubels en betimmeringen tot in detail vakkundig vervaardigen:

U kunt hierbij o.a. denken aan: trapkasten, bureaus op maat, kamer en suite, boekenkasten, keukens,  balies, inloopkasten, trappen en tafels.

De mogelijkheden qua modellen en houtsoorten worden uiteraard altijd in overleg bepaald. Elke maatwerkopdracht bestaat uit een combinatie van stijl, hoogwaardige materialen, creativiteit en vakmanschap waarbij we uw budget niet uit het oog verliezen. Ons sterke punt is het afstemmen van uw wensen en het uitvoeren tegen een reële prijs-kwaliteitsverhouding. Ontwerpen doen we altijd samen en in goed overleg met u als klant!

Op zoek naar een goede interieurbouwer?

BEL 0182 – 50 93 95

LInk naar:Verbouwing jaren ’70 woning Boskoop

Familie Zwaan over de renovatie van hun jaren ’70 woning

Toen we ons droomhuis zagen in de Insteek in Boskoop hebben we Remon van Beekbouw ingeschakeld om met een ander oog naar het huis te kijken. Al voordat we het kochten heeft hij ons de mogelijkheden van het jaren ’70 huis laten zien.