Restauratie.

Restauratie vraagt om ambachtelijke vakmensen!

Mensen houden van hun woonomgeving. Het verleden vormt een belangrijk onderdeel van deze omgeving en monumenten worden dan ook gekoesterd. Ieder monument is anders en vraagt een eigen benadering. Restauratie is dan ook het neusje van de zalm voor onze ambachtelijke vakmensen. Als er ergens een beroep wordt gedaan op authentiek vakmanschap en oplossingsgericht denken, dan is het bij dit soort opdrachten.

De vakmensen van BeekBouw hebben de smaak hiervan danig te pakken. Een goed op elkaar ingespeeld bouwteam bestaande uit u als opdrachtgever,  een in restauratie gespecialiseerde architect, Beekbouw als restauratie specialist en vakkundige installateurs is van cruciaal belang om een restauratie project volwaardig te kunnen realiseren.  Wij zijn van mening dat naast het behoud en conserveren van alle monumentale waarden van een pand ook vooraf goed gekeken moet worden naar het gewenste gebruikscomfort en energie verbruik. Daar waar het mogelijk is in het monumentale pand om dit toekomst bestendig te verbeteren moet naar onze mening benut worden. Beekbouw heeft veel ervaring op dit gebied en adviseert de opdrachtgever graag hierin.

Tevens hebben wij een groot netwerk met diverse restauratiespecialisten, architecten en adviseurs die wij graag aan u willen voorstellen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

BEL 0182 – 50 93 95

LInk naar:Verbouwing jaren ’70 woning Boskoop
LInk naar:Verbouwing jaren ’70 woning Boskoop

Helena van Loon over de restauratie van Hoeve Wildrijk

Tijdens de restauratiebeurs in Den Bosch werden wij attent gemaakt op BeekBouw als aannemer voor de restauratie van onze hoeve en hebben wij kennisgemaakt met Remon van Beek. Na verschillende voorbesprekingen werd met de algehele restauratie van hoeve Wildrijk begonnen. Gedurende alle fases van het project dat vanaf het prille begin een tamelijk spannend en uitdagend project was geweest, voelden wij ons steeds in alle opzichten ondersteund door de expertise van BeekBouw.