Restauratie

Restauratie vraagt om ambachtelijke vakmensen !

Mensen houden van hun woonomgeving. Het verleden vormt een belangrijk onderdeel van deze omgeving en monumenten worden dan ook gekoesterd. Ieder monument is anders en vraagt een eigen benadering. Restauratie is dan ook het neusje van de zalm voor onze ambachtelijke vakmensen. Als er ergens een beroep wordt gedaan op authentiek vakmanschap en oplossingsgericht denken, dan is het bij dit soort opdrachten.

De vakmensen van BeekBouw hebben de smaak hiervan danig te pakken. Een goed op elkaar ingespeeld bouwteam bestaande uit u als opdrachtgever,  een in restauratie gespecialiseerde architect, Beekbouw als restauratie specialist en vakkundige installateurs is van cruciaal belang om een restauratie project volwaardig te kunnen realiseren.  Wij zijn van mening dat naast het behoud en conserveren van alle monumentale waarden van een pand ook vooraf goed gekeken moet worden naar het gewenste gebruikscomfort en energie verbruik. Daar waar het mogelijk is in het monumentale pand om dit toekomst bestendig te verbeteren moet naar onze mening benut worden. Beekbouw heeft veel ervaring op dit gebied en adviseert de opdrachtgever graag hierin.

Tevens hebben wij een groot netwerk met diverse restauratie specialisten, architecten en adviseurs die wij graag aan u willen voorstellen.

Meer informatie? Bel 0182-509395/06-29012288 of e-mail naar info@beekbouw.nl

 

duurzame bouwers uit de Krimpenerwaard