Renovatie

Renoveren van uw woning met behoud van het authentieke karakter! Veel bestaande panden gebouwd voor 1988 zijn niet of slecht geïsoleerd en vaak met verouderde kozijnen met een slechte kierdichtheid, voorzien van enkel glas en vaak een matige veiligheid qua hang en sluitwerk. Hierdoor is de vochthuishouding en eventuele schimmelvorming niet bevorderlijk voor de gezondheid van de bewoners en daarnaast wordt er onnodig veel aardgas verspilt om de woning te verwarmen.  Maar de woning staat vaak wel op een fijne plek waar u als bewoner met plezier woont en dus de moeite waard om de woning te renoveren en weer toekomst bestendig te maken.

Als we uw woning renoveren wordt het bestaande karakter zo veel mogelijk behouden, maar tegelijkertijd het wooncomfort verhoogt. Daarnaast kan in veel gevallen, door goede isolatie en of het wijzigen van de technische installaties, het energieverbruik stevig worden verlaagd. Dat is beter voor het milieu en zorgt voor verlaging van de energiekosten. Tevens stijgt aantoonbaar de energielabel van uw woning.

Echter komt er bij een grondige of stapsgewijze renovatie veel kijken. Voor een juiste en vakkundige advisering en uitvoering “plan van aanpak” staan wij u graag terzijde.

Meer informatie? Bel 0182-50 93 95/06-29012288 of stuur een e-mail naar info@beekbouw.nl

 

 

duurzame bouwers uit de Krimpenerwaard