Interieurbouw

Interieur bouw is voor ons het “fijne timmerwerk” waar het gaat om de kleine details en vooral op de millimeter nauwkeurig maatwerk.

De materiaal keuzes, kleuren samenstelling en verhoudingen zijn ook heel bepalend voor het uiteindelijke mooie resultaat.  Wij begrijpen dat heel goed bij Beekbouw.

Interieurbouw geeft aan een ruimte vaak een andere beleving en veel meerwaarde. Het heeft een heel andere uitstraling, niet iets standaards wat je bij wijze op elke hoek van de straat kunt kopen. Onze opdrachtgevers geven aan dat ze er elke dag van kunnen genieten van het meubel of betimmering dat wij samen hebben ontworpen en voor haar hebben gerealiseerd.

In onze machinale werkplaats kunnen wij uw meubels en betimmeringen tot in detail vakkundig vervaardigen:

U kunt hierbij o.a. denken aan: trapkasten, bureaus op maat, kamer en suite, boekenkasten, keukens,  balies, inloopkasten, trappen en tafels.

De mogelijkheden qua modellen en houtsoorten worden uiteraard altijd in overleg bepaald. Elke maatwerkopdracht bestaat uit een combinatie van stijl, hoogwaardige materialen, creativiteit en vakmanschap waarbij we uw budget niet uit het oog verliezen. Ons sterke punt is het afstemmen van uw wensen en het uitvoeren tegen een reële prijs-kwaliteitsverhouding. Ontwerpen doen we altijd samen en in goed overleg met u als klant!

Meer informatie? Bel 0182-509395/06-29012288 of stuur een e-mail naar info@beekbouw.nl

 

duurzame bouwers uit de Krimpenerwaard